senyum selalu

Thursday, February 18, 2010

YOUTHSAYS VS NUFFNANG

Posted by sakura ilz at 5:34 PM
salam kepada semua pengunjung. Rini aku just nak share satu benda yang agak baru bagi aku huahauahauah w/p dah dekat setahun aku register tap x pernah guna kerana:

1) aku malas nk explore
2) aku x reti guna Ys nih
3) aku busy ...erm yeke???
4) aku tak tahu apa fungsi YS nih
5) Lu pikir la sendiri hahahha w/p aku x gemar si nabil nih..guna jugak la ayat dia

YS nih baru je bertukar wajah sebenarnya..dulu aku join aku x paham apa pun fungsi dia upenya dia bg point /RM berdasarkan survey kita jawab..seakat nih baru RM1.20 aku dapat hahahaha..Korang jangan gelakkan aku..aku cepuk kang baru tau hehehe...baru merangkak la katakan...so aku nak mintak tolong korang supaya buat aku berlari jadi aku rasa korang kan baik -baik hati belaka so klik sini...sini la.....jangan g tempat len ...kan aku kata sini ...hahah jangan mara aaaa...
 siannya siap pakai pembesar suara lagi tuh

ingat tau klik tau jangan x klik....kalau rasa-rasa x nak klik situ klik kat sini...hahaha

4 comments:

flygurl on February 18, 2010 at 5:44 PM said...

hehehe...
kalau mmg dah join youthsays cmner?
nk kena klik gak ke...
dh lama giler x bukak youthsays ni.. ade survey baru ke?
slalu je terlepas...

sakura ilz on February 18, 2010 at 5:46 PM said...

HAHAHA DAH JOIN X SEH KLIK LAR...HEHE..BG NEWBIE TRY HAHHA

sakura ilz on February 18, 2010 at 5:46 PM said...

baru2 nih dapat la dalam 4 survey ..pastu diam seribu bahasa jerk...tp saya suke bg opinian n answer question diaorg dalam tuh

Mknace on February 18, 2010 at 6:13 PM said...

hmmm..
dedua join tapi yang ys tu cam lemau jer

 

INI VILLA SAYA Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez