senyum selalu

Sunday, January 3, 2010

APA SUDAH JADI HEHE

Posted by sakura ilz at 7:48 PM


hohohoh....entry kali ni aku nk bgtahu ke confiusan aku hehehe....aku nih x de keje sebenaunye..masak sudah,kemas pun sudah..so ini je la yg belum sudah misi setiap hari hahahah....kalau korang tgk kat graf nih kan korang rasa apa yg dah berlaku....aku tau korang sume malas nak pk kan ? x



p/s : sesungguhnya aku mmg dah x de keje tuh yg menggatai at entry nih hahahha jgn mara aaa t cepat tua

18 comments:

iyouweblog.com on December 19, 2009 at 8:56 PM said...

mACAM MANA dapat begitu banyak visit? ada rahsia? boleh kongsi? pls......
Nanged your post! Hopefully you will nang to read about Iyouwe.info is back with the name IyouweBlog.com !!!!!!

:: g3n :: on December 19, 2009 at 8:56 PM said...

lawa statistik tu..
ak pn still kalah lagi ni..
hehe

Jali on December 19, 2009 at 9:24 PM said...

merudum ke...aku tgk byk je tu....
aku punya lagi slow...

rafaiz benitez on December 19, 2009 at 10:27 PM said...

ramai gila org view.
bila la aku nak sampai tahap nie.
=.="

Poet Dusun Bayu on December 20, 2009 at 12:21 AM said...

salam singgah...

wow..ramainye visitor...
Singgah la kat blok sy gak k...
hehe...

ila on December 20, 2009 at 12:37 AM said...

hhuhu seahu saya ada lagi yg lebih ramai...enjin saya baru nak panas huhu

Azwandy Bin Muhamad on December 20, 2009 at 1:20 AM said...

ye ke...?
nak ikut cara awak la..hehe..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau on December 20, 2009 at 1:30 AM said...

wah baru nak panas...wah lau.. bagus2.. sama2 kita berusaha...

DaHLia on December 20, 2009 at 4:12 AM said...

dik, share2 laaa mcm mn dr 1 tu terus naik mencanak tu???

nak gak tau rahsia...banyak gilerrr tuuu ...dpt tu dah kira sangat bersyukur

sakura ilz on December 20, 2009 at 5:03 AM said...

hii kak...blogwalking satu2 cara..tp xkan la sya nk dop depan com 24 jam hikhik..rajin2 la lawat blog kawan2 kite baca entry diaorg dan tgalkan komen..saya x de pape rahsia kak..satu lagi akk selalu2 la update kat innit...hehhe..tq kak sudi lawat blog yg macam eskrim paddlepop nih haha

sakura ilz on December 20, 2009 at 5:30 AM said...

erm satu lagi kak...akk leh la tny pakar2 blog yg visitor diaorg dah ribu riban ..ila nih ilmu tenet2 nih kureng2 sket..

aku zaty on December 20, 2009 at 6:40 AM said...

woah! ramai tuh.. best nye.. hee~

.:fifi:. on December 20, 2009 at 6:53 AM said...

ramainyer...

DaHLia on December 20, 2009 at 6:53 AM said...

hmmm eskrem ?? akak rasa mcm siaran lepas jam 12 malam...yang RTM dulu2 tu..skrh ade lg ke haa?? asyik ngan astro je sampaipagi..mana nak sedar kan..

so, kesimpulannya...
1. Ping blog di innit, gengblogger, blogged.my, negaraku.net dsb
2. Blogwalking
3. Comment

so...basically, kena laaa rajin update dan buat jaringan persahabatan yang baik dan peruntukkan masa yg banyak (which is definitely i failed)

ila said...

haha kak..ila pun x la dop dpn com mnjng....

Fahim 'n Alin on December 20, 2009 at 7:14 AM said...

gempak ar 2..huhu

unwanted on December 20, 2009 at 8:39 AM said...

sabtu dan ahad adalah normal kalau statistik turun.
orang p bandar kot.:)

honeyy on December 21, 2009 at 6:06 AM said...

wah, best oh tgk statistik.. leh share cne jd mcmtu?

 

INI VILLA SAYA Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez