senyum selalu

Saturday, January 2, 2010

TQ TQ KAWAN2

Posted by sakura ilz at 8:34 PM
hikhikhik...saja je aku tulis entry nih untuk say thanx pada rakan2 yg sudi click ads aku...x larat la au nk g satu2 blog say thx kan..so aku dengan secara terbuka nya mengucapkan ribuan terima kasih la pada rakan2 yang dah membantu aku dalam duni blogging nih hikhik ayat skema gile..dulu aku x reti pun nk walking2 blog org len ..skang baru aku tahu kita blogwalking ni bukan semata nk naik kan traffic tp kita dpt gak la baca info2 menarik ...bile dah jalan2 singgah2 blog org len baru la org sudi singgah blog kite...so moral of the story jgn la menyombong diri...rajin 2 la tambah kenalan kat blog...nih peringatan untuk aku sendiri hahaha..apa2 pun tq la kawan2 sebab tanpa jari korang dan mouse korang aku x dpt earn banyak nih dalam seminggu lebih je sebab sebelum nih earning aku macam kura-kura je aka sakura ..aku la tuh hihih..

HEHEH AKU NYE SIKIT JE BERBANDING KORANG NYE YG DAH RIBU RIBAN...SO AKU BARU LA NK TERSENYUM LEBAR...FIRST TIME LA KATAKAN DPT EARN SEBANYAK NIH



11 comments:

xyncaholic on December 21, 2009 at 8:49 PM said...

tahniah yerk..pasni boleh bantu saya plak nak dapat earning cam gitu..hehehe..

Aus on December 21, 2009 at 9:08 PM said...

ahaha..
murah rezeki..
bgos2..
blogwalking mmg best woo..
orait !!

kakngah on December 21, 2009 at 9:20 PM said...

hhmm.. aku nk menten 200++ hits spnjg sminggu mmg payah.. especially hr mggu huhuhu!! psl xdpt buat blogwalking..

j-QAF SK SULAIMAN on December 21, 2009 at 9:26 PM said...

bagus..teruskan usaha..cikgu nak semua blogger yanh aktif nuffnang sentiasa kunjung mengunjung kan..betul tak..traffic naik..hehe

Liyanaa. on December 21, 2009 at 9:45 PM said...

fewiit ;p brpe bulan ni u collect? hee congrats. and and salam singgah ;)

sakura ilz on December 21, 2009 at 9:57 PM said...

liyanaa..nih untuk seminggu...saya baru seminggu nih aktip berblogwalking...b4 nih x tahu pun caranya gni...so dah tahu saya try la upenye berkesan hehehe...aak pun cube la..go go chaiyok

Eyriqazz on December 21, 2009 at 10:17 PM said...

Congratz...teruskan usaha..

http://eyriqazz.blogspot.com/

Jali on December 22, 2009 at 4:27 AM said...

perrrghh....
dengki-dengki...

Ena Qalinsya on December 22, 2009 at 6:57 PM said...

uih byknye dpt wit nuff...
pengunjung pun ramai hehehe

DaHLia on December 22, 2009 at 8:23 PM said...

kalo berblogwalking memang mudah nk dpt unique views...tp sis pun xde laaaa sempat mana pun nk blogwalking...xngadap hehari depan ni..tapi kalo ade masa, memang blogwalking sesunugguh...skrg ni nak aim, blogwalking pd kekawan at least sekali seminggu...hoho

so first thing, sis ras nak kena ada content yang menarik...then komen pd post org menarik, sure ramai yg akan menyinggah...

tp, mampukah daku?? huhuh

btw, dah cashout ke? sis pun lum...tunggu end of this month...nak tgk 4bulan bape leh dpt

::fadxieza:: on January 12, 2010 at 1:31 AM said...

nak jgk..nk jgk..hehe

 

INI VILLA SAYA Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez