senyum selalu

Saturday, January 2, 2010

Tutorial Iklan Terapung hehehe

Posted by sakura ilz at 7:15 AM
Dulu aku pernah pergi ke blog sorang blogger nih tp x ingt sapa..so terjumpa la floating ads nih...ada gak la mintak ajr tp dia x perasan kot..and b4 nih ada gak sorang blogger sudi membantu aku untuk blog yg lama tp aku lupa dah..so aku cari la smula.. search google sendiri..akhir nye jumpa jugak..ni le dia korang leh

add widget >>>add html/javascripts>>>>paste kode nih+tambah ngan kot NN korang k




 <div style="display:scroll; position:fixed; bottom:5px; left:5px;"> <!-- nuffnang --> <script type="text/javascript"> nuffnang_bid = "337b7b633d9d886c6059e60d813436e1"; </script> <script src="http://synad2.nuffnang.com.my/lmn.js" type="text/javascript"></script> <!-- nuffnang--></div>



left: tukar la position mana2 yang korang berkenan, right ke left ke sukeati korang la
letak code iklan disini : g le copy code NN  SKYSCRAPER (160 X 300) tuh n paste kat tempat yang warna merah tuh...

0 comments:

 

INI VILLA SAYA Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez