senyum selalu

Friday, January 1, 2010

DEMO SANDARAN HARAPAN

Posted by sakura ilz at 5:59 PM
hehe entry kali ni aku nk bg kredit pada cik khilkhir..memandangkan banyak permintaan hangat dari google searcher yang berduyun2 mencari demo sandaran harapan....heheh...ye le bile search je mesti ranking 1 blog dia..tp memandangkan aku kakak da so aku dpt la tempias sket...hehe bile org seacrh demo lagu tuh...blog aku pun sebuk dok kat ranking no 3..ni sebab dia sorang je ada lirik sandaran harapan kot.heheh aku pun x tahu dri source mana dia amik...so korang2 yg minat nasyid nih leh la singgah blog dia salin lirik tuh yer...aku minat minat jugak tp tgk pada lagu jugak...


haa..nih dia sandaran harapan paling banyak..hahaha..aku g godam kak nang dia semata2 nk amik graf nih

6 comments:

sukiminna on December 16, 2009 at 10:38 PM said...

wa...da terer main keyword da ni..

sakura ilz on December 16, 2009 at 10:40 PM said...

hahahh....terer mendenye di oi...men hentam saja

alang on December 17, 2009 at 11:24 PM said...

uik. Lagu baru ke? Sape nyanyi?

ila on December 17, 2009 at 11:48 PM said...

erm lagu baru jugak.kumpulan castury...nasyid team..

LUKISAN PENA on December 18, 2009 at 1:56 AM said...

nak try la...tq

DaHLia on December 20, 2009 at 4:14 AM said...

hmmmm men keyword mcm mn ni??

 

INI VILLA SAYA Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez